Wie zijn wij?

Isolatiebedrijf Bouwmeester Leiderdorp LeidenRobert Bouwmeester

Nadat Robert Bouwmeester 15 jaar ervaring had opgedaan bij verschillende isolatiebedrijven, besloot hij in 1996 voor zichzelf te beginnen,  onder de naam R. Bouwmeester Isolatietechniek.

In 1998 kwam de eerste medewerker in dienst, Raymond Koet. In 2010 is de oudste zoon, Tim Bouwmeester, ook in dienst gekomen. Na 18 jaar als eenmanszaak te hebben geopereerd, werd het in september 2014 tijd om de tweede generatie meer te betrekken in het ondernemerschap, en zijn we verder gegaan als vennootschap onder firma, onder de naam Isolatiebedrijf Bouwmeester en Zoon.

Onze specialisatie is het isoleren van gekoeld watersystemen (GKW), warm- en koudwaterleidingen, stoomleidingen, vaten en tanks, hemelwater- en vuilwaterafvoerleidingen, alsmede CV.

Alledrie de medewerkers zijn VCA-gecertificeerd. We hebben twee bedrijfsbussen. Uiteraard is het aannemen van een project geen probleem, net als het werken in urengeld. Tevens kunnen wij putten uit een groot netwerk van vakbekwame ZZP’ers.

Tim Bouwmeester

Isolatiebedrijf Bouwmeester Leiderdorp LeidenIn 2010 kwam Tim, de oudste zoon van Robert Bouwmeester, in dienst bij zijn vader. In september 2014 besloten de twee dat het tijd was de nieuwe generatie meer te betrekken in het ondernemerschap. Vennootschap onder firma  Isolatiebedrijf Bouwmeester en Zoon werd een feit.

Ook Tim is uiteraard VCA-gecertificeerd. Tevens is hij de BHV’er van Isolatiebedrijf Bouwmeester en Zoon.

Raymond Koet

Isolatiebedrijf Bouwmeester Leiderdorp LeidenIn 1998 kwam Raymond Koet in dienst. ….

Ook Raymond is natuurlijk VCA-gecertificeerd.

Print Friendly, PDF & Email

Geef een reactie